Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.05.2022

На Хмельниччині судитимуть чоловіка, який незаконно переправляв осіб через кордон України (ФОТО)

Хмельницькою обласною прокуратурою до суду скеровано обвинувальний акт стосовно 45-річного мешканця міста Хмельницький за фактами організації незаконного переправлення особи через державний кордон України, вчиненого з корисливих мотивів та підробленні і збуті посвідчення та інших офіційних документів, з метою використання їх іншою особою, вчиненні за попередньою змовою групою осіб, повторно (ч. 3 ст. 332, ч. 3 ст. 358 Кримінального кодексу України).
 
За даними слідства, хмельничанин налагодив схему незаконного переправлення людей через державний кордон. 
 
Зловмисник виготовив фальшиві документи для виїзду за кордон громадянину України та повинен був організувати безперешкодний його перетин. За це він отримав більше 140 тис гривень.
 
Чоловік може потрапити за грати на строк від 7 до 9 років з конфіскацією майна.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось слідчим управлінням ГУНП у Хмельницькій області за оперативного супроводу співробітників управління СБУ в області.
 
 
Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
  
 
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1411