Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.04.2022

До 12 років ув’язнення загрожує кам’янчанину, який обікрав банкомат

За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури повідомлено про підозру 37-річному чоловіку у крадіжці, вчиненій в особливо великих розмірах (ч. 5  ст. 185 Кримінального кодексу України).
 
Минулого року в Кам’янці-Подільському місцевий мешканець проник у приміщення, де був встановлений банкомат, зірвав металеві двері і викрав майже 1,3 млн грн, після чого зник у невідомому напрямку.
 
Правоохоронці встановили особу підозрюваного та провели ряд санкціонованих обшуків в автомобілі та за місцем проживання фігуранта і його близьких, та встановили, що він причетний ще до одного замаху на крадіжку з банкомата.
 
Наразі чоловіку повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою.
 
Йому загрожує покарання у виді позбавлення волі строком до 12 років.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчим управлінням ГУНП у Хмельницькій області за оперативного супроводу працівників карного розшуку  ГУНП у Хмельницькій області.
 
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1412