Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.03.2022

Стоп-наркотик: правоохоронцями Хмельниччини проводиться посилена робота щодо протидії наркозлочинності

Правоохоронцями Хмельниччини посилено вживаються заходи боротьби з особами та формуваннями які займаються виробництвом та продажем наркотичних засобів, психотропних речовин та їх аналогів, з незаконною рекламою, якою наркоторгівці розмальовують стіни, проводиться моніторинг небезпечних сайтів та чатів.

Відтак, за період збройної агресії в Єдиному реєстрі досудових розслідувань зареєстровано 42 таких кримінальних проваджень.

«Кожен громадянин, у якого є смартфон, може відслідковувати написи, які пропонують наркотичну продукцію, блокувати точки продажу і “закладчиків”. Ми хочемо, щоб із цією проблемою масово боролися усі небайдужі. Кожен може зробити внесок в боротьбу з наркозлочинністю. Знаєте хто продає наркотики - повідомте до правоохоронних органів. І таким чином армія людей, які боряться проти наркотиків, стане такою великою, що у представників наркоторгівлі не залишиться жодних шансів. Втім усі ці дії повинні відбуватися лише у рамках діючого законодавства» - закликає керівник Хмельницької обласної прокуратури Олексій Олійник.

Попереджаємо, що за вказанні злочини усіх зловмисників неминуче буде притягнуто до кримінальної відповідальності.

Максимальна міра покарання передбачена Кримінальним кодексом України – до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1294