Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.03.2021

Правоохоронцями Хмельниччини вилучено фальсифікований алкоголь та тютюнові вироби (ФОТО)

Завдяки скоординованим прокуратурою області заходам та належно спланованим слідчим (розшуковим) діям працівниками фіскальної служби області під час проведення обшуків у торгівельних закладах на території одного з ринків міста Хмельницького виявлено та вилучено понад 3 тисячі пачок сигарет різних найменувань без марок акцизного податку встановленого зразка та понад 300 літрів незаконно виготовлених алкогольних напоїв.
 

Так, обласною прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому слідчим управлінням фінансових розслідувань Головного управління Державної фіскальної служби у Хмельницькій області за ч. 1 ст. 204 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення, зберігання з метою збуту та збут підакцизних товарів).
 

Встановлено, що суб’єкти господарювання, які займаються роздрібною торгівлею алкогольними та тютюновими виробами на території місцевого ринку, здійснювали продаж незаконно виготовленого алкоголю під виглядом горілки, розлитої у картонну тару типу «Bag-in-Box» та ПЕТ-пляшки різної ємності, а також реалізацію контрафактних цигарок.
 

Як повідомив начальник відділу обласної прокуратури Олег Львовський, завдяки злагодженій співпраці правоохоронців вдалось попередити потрапляння неякісної продукції до споживачів.
 

Загальна вартість вилученого майна становить понад 200 тис грн.
 

Наразі проводиться комплекс слідчих (розшукових) дій з метою встановлення усіх осіб, причетних до вчинення злочину, та обставин кримінального правопорушення.
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1827