Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.08.2019

Винуватця дорожньо-транспортної пригоди у Ярмолинецькому районі, внаслідок якої загинуло двоє людей та ще один пасажир тяжко травмувався, засуджено до 8 років позбавлення волі

Працівниками Городоцької місцевої прокуратури області в суді доведено вину водія у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило летальні наслідки.
 

Дорожньо-транспортна пригода сталась у січні року с. Скаржинці Ярмолинецького району.
 

Досудовим розслідуванням, яке, за процесуального керівництва прокуратури області, здійснювалося слідчим управлінням Головного управління Національної поліції в області, встановлено, що водій автомобіля марки «Fiat Scudo», перетнувши суцільну лінію дорожньої розмітки, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем «ЗАЗ».
 

Внаслідок цього водій та пасажир автомобіля «ЗАЗ» отримали травми не сумісні з життям, а пасажир автомобіля «Fiat Scudo» тяжкі тілесні ушкодження.
 

Окрім того, виявилось що зловмисник перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння.
 

Стороною обвинувачення в суді повністю доведено винуватість особи у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 286  КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель кількох осіб).
 

«Вироком Ярмолинецького районного суду Хмельницької області засудженому призначено покарання у виді 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами строком на 3 роки», - повідомив заступник керівника місцевої прокуратури Ігор Бантюк.
 
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 1886