Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.05.2018

На одному із ринків міста Хмельницького правоохоронцями виявлено та вилучено понад 1100 літрів фальсифікованого алкоголю (ФОТО)

Завдяки скоординованим прокуратурою області заходам та належно спланованим слідчим (розшуковим) діям працівниками фіскальної служби області під час проведення обшуку у торговому кіоску, розміщеному на території одного з продовольчих ринків міста Хмельницького, виявлено та вилучено більше 1100 літрів незаконно виготовленого алкоголю під виглядом горілки.
 

Незаконно виготовлений алкоголь, розлитий в ПЕТ-пляшки різного об’єму без марок акцизного податку встановленого зразка, продавали з кіоску, в якому реалізовуються продукти харчування.
 

Загальна вартість вилученого майна становить близько 200 тис. грн.
 

«Завдяки злагодженій співпраці правоохоронців вдалось попередити потрапляння неякісної продукції до споживачів», - повідомив начальник відділу прокуратури області Олег Львовський.
 

За вказаним фактом, під процесуальним керівництвом галузевого відділу прокуратури області, слідчим управлінням фінансових розслідувань Головного управління Державної фіскальної служби у Хмельницькій області проводиться досудове розслідування за ст. 204 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів).
 

Наразі проводиться комплекс слідчих (розшукових) дій з метою встановлення усіх осіб, причетних до вчинення злочину, та обставин кримінального правопорушення.
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 2228