Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.03.2018

На спільних нарадах правоохоронці Хмельниччини та представники органів влади і місцевого самоврядування обговорили шляхи профілактики підліткової злочинності (ФОТО)

З ініціативи прокуратури області на спільних нарадах правоохоронців, представників органів влади та місцевого самоврядування обговорено шляхи профілактики підліткової злочинності.
 

Основну увагу під час проведення заходів зосереджено на роботі з дітьми, які потрапили у конфлікт із законом та потребують особливої уваги з боку органів державної системи профілактики.
 

На нарадах під головуванням першого заступника прокурора області Сергія Ромася, за участі начальника відділу ювенальної юстиції прокуратури області Петра Нікітюка, заступника начальника Головного управління Національної поліції в області Валентина Білянського, визначено шляхи спільної протидії злочинності та правопорушенням в молодіжному середовищі та території м. Кам’янця-Подільського, Дунаєвецького, Старокостянтинівського та Ярмолинецького районів.
 

«Загальними зусиллями органів влади та правоохоронців на цьому напрямку зроблено чимало, однак питання попередження підліткової злочинності та шкідливих звичок серед дітей є надзвичайно актуальним», - відзначив головуючий, та наголосив на необхідності пошуку якісних шляхів профілактики цих явищ.
 

Під час обговорення усіх проблемних питань учасники наради надали свої конструктивні пропозиції, які стали основою для прийняття комплексу додаткових узгоджених заходів для попередження дитячої злочинності на відповідних територіях.
 

Сергій Ромась закликав учасників нарад працювати над подоланням негативних проявів у молодіжному середовищі спільно, шляхом взаємодії між усіма органами та службами.
 

«Належна співпраця органів державної системи профілактики є запорукою ефективної превентивної роботи з дітьми, схильними до правопорушень», - підсумував він.
 
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 2125