Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.01.2018

За клопотанням сторони обвинувачення підозрюваний у вчиненні дорожньо-транспортної пригоди, внаслідок якої загинула жінка та травмувалась її 2-річна дитина, на час слідства перебуватиме під вартою

Шепетівський міськрайонний суд за клопотанням сторони обвинувачення обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою для 36-річного шепетівчанина, який був за кермом автомобіля, що 1 січня цього року на пішохідному переході у м. Шепетівка збив 21-річну жінку і її 2-річну дитину та зник з місця події.
 

В результаті дорожньо-транспортної пригоди матір від численних тілесних ушкоджень загинула на місці події, а дівчинку у важкому стані доставлено до лікувального закладу.
 

За результатами вдало спланованого та проведеного комплексу розшукових заходів правоохоронці оперативно встановили та в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України затримали підозрюваного у вчиненні дорожньо-транспортної пригоди.
 

За інформацією керівника Шепетівської місцевої прокуратури Івана Комара, водію повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого).
 

Досудове розслідування проводиться за процесуального керівництва Шепетівської місцевої прокуратури слідчим відділом Шепетівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області.
 


Довідково: санкція ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавлення права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.
 
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 2291