Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.12.2017

На Хмельниччині працівника банку, який привласнив майже півмільйона гривень установи, позбавлено волі на 5 років

Державними обвинувачами Старокостянтинівської місцевої прокуратури в суді доведено вину головного економіста одного з приватних банківських відділень області, який привласнив кошти установи.
 

Розмір завданої банку його працівником шкоди складає близько півмільйона гривень.
 

Цей посадовець, з метою власного збагачення та зловживаючи службовим становищем, у січні цього року викрадав кошти із банкоматів міста Старокостянтинова, до яких мав вільний доступ.
 

Як повідомив керівник місцевої прокуратури Василь Сліпець, за результатами судового розгляду обвинувального акту в кримінальному провадженні особу визнано винною у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 191 (заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовим становищем, вчинене у великих розмірах) Кримінального кодексу України.
 

Вироком Старокостянтинівського районного суду засудженому призначено покарання у виді 5 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади в банківській сфері та займатися діяльністю, пов’язаною з виконанням матеріально-відповідальних обов’язків, строком на 3 роки.
 
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 2453