Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.04.2015

За підробленими документами товариство з Хмельниччини отримало дозвіл Мінприроди

    Прокуратурою Ярмолинецького району спільно зі співробітниками УСБУ в області виявлено факт службового підроблення експертних документів службовими особами одного з місцевих товариств з обмеженою відповідальністю.
    Встановлено, що у лютому 2015 року зазначеному товариству  відповідним Департаментом Міністерства екології та природних ресурсів України видано ліцензію на здійснення операцій у сфері поводження з небезпечними відходами, тобто їх збирання, перевезення, зберігання, оброблення чи утилізацію.
    Водночас, як зазначив в.о. прокурора району Павло Маслюк,  з’ясовано, що з метою отримання цієї ліцензії ТОВ подало до Мінприроди пакет документів з позитивним висновком санітарно-епідеміологічної експертизи, який насправді органами Держсанепідслужби не видавався.
    За вказаним фактом прокуратурою району до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.366 КК України. Досудове слідство у провадженні здійснює райвідділ міліції.
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 2353