Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

Приймання запитів та надання інформації

10.07.2018

Відповідно до вимог статті 19 Закону України «Про доступ до публічної інформації» запити на інформацію можуть подаватися на вибір запитувача в усній, письмовій чи іншій формі (поштою, факсом, телефоном, електронною поштою). Запит може бути індивідувальним або колективним. Письмовий запит подається в довільній формі.

Приймання запитів та надання доступу до публічної інформації проводиться у спеціально відведеному місці – кабінету „Доступу до публічної інформації”, що знаходиться на 1 поверсі приміщення Хмельницької обласної прокуратури за адресою пров. Військоматський, 3 в місті Хмельницькому.

Робота із запитувачами інформації проводиться у робочий час.

Запити на інформацію подаються на:

     тел/факс: 755-149;

     адресу електронної пошти: [email protected] 

 Окрім того, запити на публічну інформацію можна надіслати на електронні адреси окружних прокуратур:

  Окружна прокуратура міста Хмельницького: [email protected]

  Волочиська окружна прокуратура: [email protected]

  Кам’янець-Подільська окружна прокуратура: [email protected]

  Летичівська окружна прокуратура: [email protected]

  Хмельницька окружна прокуратура: [email protected]

  Шепетівська окружна прокуратура: shepetiv [email protected]

Запит на інформацію має містити (ст. 14 Закону):

    ім’я (найменування) запитувача, поштову адресу або адресу електронної пошти, а також номер засобу зв’язку, якщо такий є;
    загальний опис інформації або вид, назву, реквізити чи зміст документа, щодо якого зроблено запит, якщо запитувачу це відомо;
    підпис і дату за умови подання запиту в письмовій формі.

З метою спрощення процедури оформлення письмових запитів на інформацію Хмельницькою обласною прокуратурою розроблено відповідні форми запитів, які можна отримати у кабінеті „Доступу до публічної інформації” та на даному веб-сайті.

У разі, якщо з поважних причин особа не може подати письмовий запит, їй буде надана допомога в оформленні запиту відповідальним за забезпечення доступу до публічної інформації працівником, який обов’язково зазначає в запиті своє ім’я, контактний телефон, та надає копію запиту особі, яка його подала.

Інформація на запит надається безкоштовно.

У випадку незгоди з наданою відповіддю запитувач має право оскаржити її відповідно до ч. 1 ст. 23 Закону України "Про доступ до публічної інформації" вищестоящому прокурору, в Офіс Генерального прокурора або до суду.

кількість переглядів: 1123