Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.07.2021

Інформація про результати діяльності органів прокуратури Хмельницької області у першому півріччі 2021 року

(відповідно до статті 6 Закону України "Про прокуратуру")

Органами прокуратури Хмельницької області упродовж І півріччя 2021 року вживалися заходи, спрямовані на реальне усунення порушень законів, поновлення прав громадян та інтересів держави, забезпечення підтримання державного обвинувачення у суді, додержання конституційних прав громадян у кримінальному провадженні, посилення протидії корупції.
 
З метою координації діяльності з протидії злочинності проведено 2 координаційні та 2 спільні наради керівників правоохоронних органів області. Окружними прокуратурами проведено 6 координаційних нарад.
 
Про результати діяльності прокуратури систематично інформувались Хмельницька обласна рада та Хмельницька обласна державна адміністрація. Загалом органами прокуратури органам влади та місцевого самоврядування скеровано 78 таких інформацій.
 
На теперішній час завершено реформування органів прокуратури та з 11.09.2020 функціонує Хмельницька обласна прокуратура, а з 15.03.2021 –  6 окружних прокуратур, належну діяльність яких забезпечує загалом  234 прокурори та 66 державних службовців.

Завдяки проведеній роботі досягнуто позитивних результатів на основних напрямах прокурорської діяльності.
 
 
Детальна інформація міститься за посиланням https://khmel.gp.gov.ua/ua/news.html?_m=publications&_c=view&_t=rec&id=300213

кількість переглядів: 428