Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.09.2015

На Хмельниччині за одержання хабара затримано слідчого УМВС (ДОПОВНЕНО)

    Прокуратурою Хмельницької області спільно зі співробітниками управління СБУ в області та відділу внутрішньої безпеки в області ДВБ МВС України викрито одержанні неправомірної вигоди слідчого міськвідділу УМВС України в області.
    Встановлено, що капітан міліції, за безпідставне зупинення роботи приватного підприємства шляхом вилучення документації та опечатування складських приміщень вимагав і одержав у керівника цього підприємства 7000 гривень неправомірної вигоди.
    Під час одержання цих коштів поблизу приміщення міського відділу УМВС слідчого затримано «на гарячому» правоохоронцями  на підставі ст. 208 КПК України. В ході обшуку службового кабінету затриманого вилучено документи, які стосуються діяльності вказаного приватного підприємства.
    Йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 368 КК України. За клопотанням слідчого прокуратури підозрюваному обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою з умовою внесення застави в сумі 60 тис. грн. Крім того, його відсторонено від посади.
Прес-служба прокуратури Хмельницької області
 
 
 

кількість переглядів: 3359