Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.05.2023

За два дні правоохоронці викрили у Хмельницькому двох наркоторговців (ФОТО)

За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури повідомлено про підозру двом мешканцям Хмельницького за фактом незаконного придбання, зберігання, пересилання та збуту наркотичних засобів (ч. 2 ст. 307 КК України).
 
Встановлено, що хмельничани - 31-річний чоловік та 28-річна жінка, незалежно один від одного організували в обласному центрі незаконний бізнес по торгівлі канабісом.
 
Правоохоронці здійснили низку оперативних заходів.
 
В ході обшуків вилучили електронні ваги, розфасовані та готові до продажу згортки з наркотичною речовиною рослинного походження, сухі рослини конопель, мобільні телефони і картки мобільних операторів, які використовувалися для спілкування з клієнтами, грошові кошти, отримані від продажу наркотиків.
 
Підозрюваним обрано запобіжні заходи у виді тримання під вартою. Їм загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.
 
Досудове розслідування здійснюється слідчим управлінням ГУНП в Хмельницькій області за оперативного супроводу працівників управління стратегічних розслідувань та управління боротьби з наркозлочинністю в області.
 
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 812