Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.05.2023

На Хмельниччині працівницю банку підозрюють у заволодінні коштами клієнтів

За процесуального керівництва Шепетівської окружної прокуратури повідомлено про підозру 37-річній працівниці банку за фактами шахрайства, заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовим становищем, несанкціонованому втручанні в роботу автоматизованих мереж та незаконному заволодінні офіційними документами (ч. 3 ст.190, ч. ч. 2, 3 ст. 191, ч. 1 ст. 357, ч. ч. 1, 2 ст. 361 КК України).
 
Користуючись довготривалими приязними відносинами з клієнтами та їх довірою, жінка заволодівала картками та пін-кодами, логінами та кодами доступу до онлайн-банкінгу та отримала повний доступ до рахунків клієнтів банку.
 
В подальшому зловмисниця знімала готівку в банкоматах, здійснювала покупки, перераховувала кошти на рахунки третіх осіб, завдавши таким чином збитків потерпілим на суму 230 тис грн.
 
Досудове розслідування здійснюється слідчими Шепетівського районного управління поліції ГУНП в Хмельницькій області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури
 

кількість переглядів: 1337