Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.04.2023

До 6 років позбавлення волі засуджено мешканця Славути

За публічного обвинувачення Шепетівської окружної прокуратури суд визнав винним 29-річного мешканця м. Славута у незаконному придбанні, зберіганні та перевезенні з метою збуту особливо небезпечного наркотичного засобу, вчинене повторно (ч. 2 ст. 307 КК України). Його засуджено до 6 років позбавлення волі з конфіскацією усього майна, окрім житла.
 
Події відбувалися в м. Нетішин на початку повномасштабної війни росії проти України. Коли кожен свідомий громадянин намагався внести свою користь у боротьбі з ворогом, вказаний чоловік вирішив зайнятися незаконною діяльністю.
 
Представники вже на той час сформованого підрозділу територіальної оборони помітили дивну поведінку молодика, який припаркував авто з іноземною реєстрацією біля мосту та вирішили перевірити чоловіка.
 
На запитання чи не має він забороненого - зловмисник злякався та добровільно видав 26 згортків з канабісом, а тероборонівці, в свою чергу, викликали правоохоронців.
 
Однак вже наступного дня його зупинили на блокпосту вже на іншому автомобілі. Під час перевірки працівники поліції знову виявили наркотики.
 
Вирок суду не набрав законної сили та може бути оскаржений в апеляційному порядку.
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 852