Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.03.2023

На Хмельниччині у підробці рішення сесії про передачу земель у приватну власність підозрюється голова сільської ради

За процесуального керівництва Кам’янець-Подільської окружної прокуратури повідомлено про підозру голова сільської ради за фактами зловживання службовим становищем та службового підроблення, що спричинило тяжкі наслідки ( ч. 2 ст. 364, ч. 2 ст. 366 КК України).
 
Встановлено, що підозрювана підробила рішення сесії, на підставі якого громадяни набули право приватної власності на 14 земельних ділянок комунальної власності загальною площею майже 30 га на території сільської ради на Кам’янеччині.
 
На даний час земельні ділянки вартістю понад 500 тис грн арештовано. Окружною прокуратурою заявлено цивільні позови про повернення землі у комунальну власність.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими Кам’янець-Подільського районного управління поліції ГУНП в області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 736