Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.03.2023

На Хмельниччині викрито злочинну групу, яка займалась виготовленням та реалізацією фальсифікованих підакцизних товарів (ФОТО)

За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури в межах кримінального провадження за ст. 204 Кримінального кодексу України припинено незаконну діяльність групи осіб, яка займалась виготовленням та збутом фальсифікованих підакцизних товарів.
 
За даними слідства, троє горе-підприємців для власного збагачення налагодили виготовлення фальсифікату - горілки та коньяку.
 
Крім цього, вони організували збут фальсифікованих алкогольних напоїв через підконтрольні заклади громадського харчування та на території місцевого ринку.
 
Слідчими СУ ГУНП в області спільно з Управлінням стратегічних розслідувань в Хмельницькій області ДСР НП України проведено більше 10 санкціонованих обшуків.
 
За результатами проведених заходів за місцями виготовлення, зберігання та збуту фальсифікату вилучено понад 1350 літрів незаконно виготовленої алкогольної продукції та спирту, обладнання, тару та чорнові записи.
 
Завдяки злагодженій роботі правоохоронців вдалось попередити введення фальсифікованої продукції в господарський обіг.
 
На даний час проводиться комплекс слідчих дій, спрямованих на встановлення всіх обставин кримінального правопорушення.
 
 
 
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури
 

кількість переглядів: 950