Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.03.2023

Чергового торговця амфетаміном викрито на Хмельниччині (ФОТО)

За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури 49-річному жителю Хмельницького району повідомлено про підозру у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту, а також незаконному збуті психотропної речовини (ч. 2 ст. 307 КК України).
 
Слідством встановлено, що чоловік збував самостійно виготовлений амфетамін гуртовими партіями, в тому числі методом «закладок» на території області.
 
Зловмисника затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.
 
Під час проведення санкціонованих обшуків за місцем проживання фігуранта правоохоронці виявили та вилучили готовий амфетамін, прекурсори та обладнання для його виготовлення.
 
Усі вилучені предмети та речовини направлено на експертизу.
 
Вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу.
 
Після проведення усіх експертиз буде прийматись рішення про додаткові кваліфікації злочинної діяльності.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчим управлінням ГУНП в Хмельницькій області за оперативного супроводу працівників управління боротьби з наркозлочинністю та СБУ в області.
 
Довідково: санкція ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
  
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури
 

кількість переглядів: 791