Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.03.2023

За розповсюдження психотропної речовини перед судом постане житель м. Вінниця (ФОТО)

 
Прокурорами Окружної прокуратури міста Хмельницького до суду направлено обвинувальний акт стосовно 36-річного вінничанина за фактом незаконного придбання, зберігання з метою збуту та збуту особливо небезпечної психотропної речовини (ч.ч. 2, 3 ст. 307 КК України).
 
Чоловік, який тимчасово проживає у Хмельницькому, збував заздалегідь придбану для цього особливо небезпечну психотропну речовину, обіг якої заборонено, – PVP методом «закладок» в різних районах міста. Фотографував схованку на мобільний телефон, а в подальшому скидав фото потенційним покупцям.
 
Його затримали в парку культури «Дендропарк» у той момент, коли він розкладав «закладки».
 
У правопорушника вилучили 9 пакунків з забороненою речовиною та мобільний телефон, в якому зафіксовані факти злочинної діяльності. Також правоохоронці вилучили більше 50 пакунків, які чоловік уже встиг розкласти. Понад 400 згортків з порошкоподібною речовиною знайшли у тимчасовому помешканні обвинуваченого.
 
Зловмиснику загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 9 до 12 років з конфіскацією майна.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось слідчими Хмельницького районного управління поліції ГУНП в Хмельницькій області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
 
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури
 

кількість переглядів: 832