Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.03.2023

Судитимуть касира поштової компанії, який привласнив чужі кошти

Прокурорами Окружної прокуратури міста Хмельницького до суду направлено обвинувальний акт стосовно 20-річного хмельничанина за фактом привласнення чужого майна, шляхом зловживання своїм службовим становищем, вчинене у великих розмірах та в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 191 КК України).
 
Встановлено, що у вересні минулого року касир одного із відділень приватної поштової компанії, будучи матеріально-відповідальною особою, отримував від клієнтів вказаного відділення грошові кошти, які привласнив та обернув на свою користь. Загалом вказана особа заволоділа понад 400 тис грн.
 
Молодику загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось слідчими Хмельницького районного управління поліції ГУНП в Хмельницькій області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1270