Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.02.2023

Ще двох наркоторговців затримано на Хмельниччині (ФОТО)

За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури та Окружної прокуратури міста Хмельницького на незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті заборонених речовин викрито та повідомлено про підозру двом чоловікам.
  
 
Встановлено, що 26-річний мешканець Хмельницького району купував та збував канабіс у м. Хмельницькому.
 
За результатами проведення обшуків правоохоронці вилучили понад 5 кг подрібленої речовини зеленого кольору, схожої на канабіс, 27 рослин коноплі в сухому вигляді, насіння рослин коноплі, мобільні телефони, банківські картки та електронні ваги. Орієнтовна вартість вилучених наркотичних речовин за цінами чорного ринку - 700 тис грн.
 
Зловмисника затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 307 КК України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчим управлінням ГУНП в Хмельницькій області за оперативного супроводу працівників управління боротьби із наркозлочинністю в області ДБН НП України.
 
Інший 27-річний хмельничанин купував через мережу Інтернет особливо небезпечну психотропну речовину PVP, розфасовував в згортки та збував методом «закладок» в обласному центрі. Місцезнаходження пересилав «покупцям» у телеграм-канал.
 
 
Його затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 307 КК України. Наразі він перебуває під вартою.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими Хмельницького районного управління поліції ГУНП в області.
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури
 

кількість переглядів: 1167