Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.01.2023

Правоохоронці затримали хмельничанина, який отримував психотропні речовини у поштовому відділенні (ФОТО)

За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури на незаконному зберіганні з метою збуту особливо небезпечної психотропної речовини в особливо великих розмірах викрито 29-річного мешканця обласного центру.
 
В ході досудового розслідування кримінального провадження, що здійснюється слідчим управлінням ГУНП в області у взаємодії із працівниками Хмельницького управління ДВБ НП України встановлено, що чоловік отримував наркотики в одному із відділень Нової Пошти.
 
Щоб законспірувати свою злочинну діяльність, одержати посилки він просив іноземну студентку, яка і уявлення не мала, що у коробках.
 
Зловмисника затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України під час проведення контролю за вчиненням злочину у формі спеціального слідчого експерименту та проведених обшуків.
 
За місцем його проживання правоохоронцями виявлено та вилучено понад 150 гр психотропної речовини PVP, 2 мобільних телефони, пакетики для фасування, електронні ваги. Усі речові докази направлені для проведення спеціалізованих експертиз.
 
Вирішується питання про повідомлення йому про підозру за ч. 3 ст. 307 КК України та обрання затриманому запобіжного заходу.
 
Чоловіку загрожує покарання у виді позбавлення волі строком від 9 до 12 років з конфіскацією майна.
 
 Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури
 

кількість переглядів: 794