Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.12.2022

Понад 6 років в’язниці та позбавлення права керування автівками за торгівлю амфетаміном та вчинення ДТП: засуджено жителя Хмельницького району

За публічного обвинувачення Хмельницької обласної прокуратури та Окружної прокуратури міста Хмельницького суд визнав винним 33-річного жителя Хмельницького району у вчиненні правопорушень у сфері незаконного обігу психотропних речовин, а також у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що заподіяло потерпілому тяжкі тілесні ушкодження (ч. 2 ст. 307, ч. 2 ст. 309,  ч. 2 ст. 311, ч. 1 ст. 313, ч. 2 ст. 286 КК України). Його засуджено до 6 років 1 місяця позбавлення волі з конфіскацією усього майна, окрім житла та позбавлено права керувати транспортними засобами строком на 2 роки.
 
Маючи судимість за зберігання наркотиків, чоловік на шлях виправлення не став та продовжив злочинну діяльність.
 
Протягом декількох років він виготовляв та збував амфетамін на території області.
 
Окрім того, у січні 2021 року, перебуваючи у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння, він вчинив наїзд на двох пішоходів, які переходили дорогу по зебрі. Внаслідок ДТП чоловік отримав тілесні ушкодження середньої тяжкості, а жінка - тяжкі тілесні ушкодження.
 
Вирок суду не набрав законної сили та може бути оскаржений в апеляційному порядку.
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 321