Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.12.2022

Двох хмельничан судитимуть за умисне вбивство з особливою жорстокістю (ФОТО)

У серпні цього року біля магазину автозапчастин місцева жителька натрапила на тіло 40-річного безхатька з численними тілесними ушкодженнями в області голови.
Жінка одразу викликала на місце швидку та поліцію.
 
Правоохоронці оперативно встановили особу загиблого, переглянули відео з довколишніх камер спостереження, опитали усіх можливих свідків події і вже наступного дня затримали 33 та 38-річного місцевих жителів.
 
Як виявилось, чоловіки раніше вже відбували покарання за умисне вбивство.
 
Конфлікт між ними і потерпілим виник під час спільного розпивання спиртного. Тоді зловмисники відвели товариша у безлюдне місце та жорстоко побили кулаками, ногами та дерев’яними палицями.
 
Після скоєного залишили чоловіка напризволяще і зникли.
 
Наразі прокурорами Окружної прокуратури міста Хмельницького відносно зловмисників направлено обвинувальний акт до суду за фактом умисного вбивства, вчиненого з особливою жорстокістю, за попередньою змовою групою осіб, які раніше вчиняли умисне вбивство (п.п. 4, 12, 13 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України).
 
Обвинуваченим загрожує довічне позбавлення волі.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось слідчими Хмельницького районного управління поліції ГУНП в області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1315