Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.11.2022

За злісне ухилення від адміністративного стягнення у виді суспільно корисних робіт хмельничанин постане перед судом

За рішенням суду 36-річного батька зобов’язано сплачувати аліменти на утримання свого неповнолітнього сина.
 
Однак чоловік ухилявся від виконання даного обов’язку, заборгував понад 94 тис грн, за що був притягнутий судом до адміністративної відповідальності із призначенням адміністративного стягнення у виді суспільно корисних робіт із можливістю відрахування отриманих коштів на погашення заборгованості по сплаті аліментів.
 
Проте вперто не бажаючи виконувати законні вимоги суду, чоловік продовжив злісно ухилятися як від сплати аліментів, так і від відбування суспільно корисних робіт.
 
Наразі прокурорами Окружної прокуратури міста Хмельницького відносно чоловіка до суду направлено обвинувальний акт за фактом злісного ухилення від відбування адміністративного стягнення у виді суспільно корисних робіт (ст. 389-2 КК України).
 
Йому загрожує до 2 років позбавлення волі.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось слідчими Хмельницького районного управління поліції ГУНП в Хмельницькій області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1021