Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.10.2022

Додав до свого покарання декілька років – місцевого мешканця, котрий намагався підкупити слідчого, засуджено до 5 років ув’язнення

За публічного обвинувачення Хмельницької окружної прокуратури 34-річного мешканця м. Старокостянтинів визнано винним у повторному вчиненні крадіжки, пропозиції та наданні неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище (ч. 2 ст. 185, ч. 3 ст. 369 КК України).
 

Чоловік вже притягувався до відповідальності за крадіжки із звільненням від відбування покарання з випробуванням.
 

Можливістю виправитись на волі він не скористався та у травні минулого року викрав із сумочки працівниці місцевого готелю 800 гривень. Завдяки записам камер відеоспостереження встановити його особу правоохоронцям виявилось не складно.
 

А вже під час досудового розслідування кримінального провадження за вказаним фактом підозрюваний намагався підкупити працівника поліції та надати йому 11100 гривень неправомірної вигоди.
 

Вироком Старокостянтинівського районного суду за вчинену крадіжку йому призначено 2 роки позбавлення волі, а за спробу підкупу правоохоронця – 5 років з конфіскацією майна.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 961