Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.08.2022

На Хмельниччині судитимуть директора товариства, який привласнив понад 200 тисяч бюджетних коштів

Прокурорами Хмельницької окружної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт відносно директора товариства за фактами заволодіння чужим майном шляхом зловживання своїм службовим становищем та службового підроблення (ч. 2 ст. 191, ч. 1 ст. 366 Кримінального кодексу України).
 
За даними слідства, між старокостянтинівським товариством та КП «Тепловик» Старокостянтинівської міської ради укладено договір на виробництво теплової енергії. 
 
Зловживаючи службовим становищем, директор товариства підробив акти надання теплової енергії, завищивши вартість наданих послуг, а бюджетні кошти у сумі понад 200 тис грн привласнив.
 
Обвинуваченому загрожує покарання у виді обмеження чи позбавлення волі на строк до 5 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.
  
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося слідчим відділом Хмельницького районного управління поліції ГУНП в області.
 
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури
 

кількість переглядів: 869