Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.01.2022

Заволодіння коштами на будівництві водогону – судитимуть керівника товариства

Хмельницькою окружною прокуратурою до суду скеровано обвинувальний акт стосовно директора товариства за фактом привласнення чужого майна, вчиненого шляхом зловживання службовим становищем, службового підроблення та використання підробленого документу (ч. 1 ст. 366, ч. 2 ст. 191 та ч. 4 ст. 358 Кримінального кодексу України).
 
За даними слідства, під час виконання робіт з будівництва водогону в с. Вовча Гора Хмельницького району вартістю понад 2 млн грн, підрядник заволодів бюджетними коштами на суму понад 110 тис грн.
 
Йому загрожує покарання у виді позбавлення волі до 5 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось слідчими Хмельницького районного управління Головного управління Національної поліції у Хмельницькій області.
 
 
Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1550