Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.01.2022

Правоохоронцями повідомлено про підозру буковинцю за фактом надання неправомірної вигоди поліцейському (ФОТО)

За процесуального керівництва Хмельницької окружної прокуратури повідомлено про підозру мешканцю Чернівецької області за надання неправомірної вигоди працівнику поліції (ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу України).
 
Чоловік вирішив «відкупити» молодшого брата від кримінальної відповідальності за вчинення крадіжки та спробував вирішити це питання з правоохоронцем.
 
Вчора, 17 січня, після передачі начальнику підрозділу поліції 1000 доларів США 33-річного буковинця затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.
 
Проводяться першочергові, невідкладні слідчі дії, спрямовані на збір та фіксацію доказів.
 
«На даний час затриманому повідомлено про підозру та вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу» - повідомив керівник окружної прокуратури Юрій Висоцький.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчим відділом Хмельницького районного управління поліції ГУНП в області.
 
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури
 

кількість переглядів: 1117