Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.12.2021

У Хмельницькій обласній прокуратурі відбулась зустріч з представником Уповноваженого Верховної ради України з прав людини (ФОТО)

У Хмельницькій обласній прокуратурі відбулась зустріч із регіональним представником Уповноваженого Верховної ради України з прав людини Оксаною Кізаєвою, на якій обговорено шляхи подальшої співпраці прокуратури та представництва Омбудсмана щодо дотримання прав ув’язнених та засуджених у закладах пенітенціарної системи Хмельниччини.
 
Учасники зустрічі в онлайн-режимі спілкувались з ув’язненими Хмельницького слідчого ізолятора та відповідали на питання, які їх турбують.
 
«Порушення прав громадян, які перебувають у місцях несвободи, є досить поширеними, а форми і методи захисту їх прав та законних інтересів потребують постійного вдосконалення. Тому взаємодія між суб’єктами забезпечення прав таких громадян є вкрай важливою» - зазначив заступник керівника прокуратури Олександр Самбір.
 
Цьогоріч за результатами наглядових заходів на цьому напрямку прокурорами внесено понад 320 документів реагування та притягнуто до відповідальності близько 130 працівників кримінально-виконавчої служби, органів національної поліції та інших посадових осіб.
 
Сторони домовились про продовження виконання спільних заходів та подальшу співпрацю.
 
 
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1341