Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.11.2021

З нагоди професійного свята у Хмельницькій обласній прокуратурі відзначили кращих працівників

У Хмельницькій обласній прокуратурі відбулись урочистості з нагоди 30-річчя органів прокуратури України.
 
Участь у святковому заході взяли голова Хмельницької обласної державної адміністрації Сергій Гамалій, голова Хмельницької обласної ради Віолета Лабазюк, голова Хмельницької міської ради Олександр Симчишин, керівники правоохоронних та інших державних органів.
 
«Упродовж останніх двох років прокуратура Хмельниччини пройшла важливий етап змін та перезавантаження. Головними орієнтирами реформування органів прокуратури стали зміцнення довіри суспільства, втілення нових стандартів роботи, підвищення ефективності інституції» - відкриваючи урочисту нараду, відзначив керівник прокуратури Олексій Олійник.
 
Очільник відомства розповів про реформи та результати, яких досягнуто спільною працею усього колективу органів прокуратури Хмельниччини, подякував кожному за наполегливу та невтомну працю.
 
Із вітальним словом до прокурорів також звернувся голова Ради ветеранів органів прокуратури Хмельниччини Петро Купчишин,  який уже понад 30 років ділиться своїми досвідом, знаннями та мудрістю з молодшим поколінням.
 
Під час урочистих заходів за тривалу та бездоганну службу в органах прокуратури, зразкове виконання службових обов’язків,  вагомі досягнення у роботі та з нагоди професійного свята кращих працівників відзначено відомчими нагородами та відзнаками.
 
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1676