Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.11.2021

Правоохоронцями викрито таксиста, який у м. Хмельницькому займався збутом та доставкою наркотиків (ФОТО)

За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури у взаємодії зі слідчим управлінням ГУНП в Хмельницькій області та працівниками управління боротьби із наркозлочинністю в Хмельницькій області ДБН НП України на збуті особливо небезпечних психотропних речовин викрито 30-річного мешканця міста Хмельницький.
 
Встановлено, що під час перевезення пасажирів чоловік паралельно приймав замовлення і доставляв амфетамін наркозалежним.
 
Правоохоронцями встановлено, що зловмисник неодноразово здійснював продаж наркотиків, а під час останньої спроби його затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.
 
Також під час обшуку в одного із знайомих затриманого, з яким останній мав тісну співпрацю, було вилучено предмети, зовні схожі на лабораторне обладнання для виготовлення наркотичних засобів. Рішення щодо притягнення фігуранта до відповідальності буде прийнято після отримання результатів відповідних експертиз.
 
Наразі вирішується питання про повідомлення про підозру за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу.
 
Довідково: санкція ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1442