Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.11.2021

Привласнення 1,2 млн грн на будівництві амбулаторій – на Хмельниччині викрито членів організованої злочинної групи (ФОТО)

За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури викрито схему привласнення організованою групою коштів державного бюджету в особливо великих розмірах (ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України).
 

Організував протиправну діяльність 42-річний житель столиці.
 

До неї залучив ще директора та виконроба підконтрольних йому товариств – переможців публічних закупівель, які здійснювали будівництво двох амбулаторій загальної практики сімейної медицини у Шепетівському районі Хмельницької області, а також інженера з технічного нагляду.
 

Шляхом завищення обсягу робіт, витрат на проведення будівництва, підробки документів спільники упродовж 2018-2019 років заволоділи коштами з державного бюджету в сумі 1,2 млн грн.
 

Вказаним особам повідомлено про підозру, вирішується питання про обрання запобіжних заходів.
 

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Головного управління Національної поліції в області.
 

Протиправну діяльність припинено спільно зі співробітниками Управління стратегічних розслідувань в Хмельницькій області ДСР Нацполіції України.
 
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1584