Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.10.2021

Місцевого мешканця засуджено за незаконну порубку дерев на території національного природного парку «Подільські Товтри» (ФОТО)

За результатами процесуального керівництва та підтримання обвинувачення працівниками Кам’янець-Подільської окружної прокуратури винним у незаконній порубці дерев на території національного природного парку «Подільські Товтри» визнано місцевого мешканця.
 
Улітку 2021 року протиправну діяльність жителя Кам’янець-Подільського району викрито та припинено працівниками лісогосподарського підприємства.
 
До того часу за допомогою бензопил він уже встиг знищити 40 дерев акації та клену та спричинити шкоду на суму майже 140 тис грн.
 
Під час досудового розслідування у кримінальному провадженні, яке здійснювалося слідчими Кам’янець-Подільського районного управління поліції ГУНП в області, підозрюваний розкаявся у вчиненому та визнав свою винуватість.
 
Відповідно до вироку суду йому призначено покарання у виді 3 років обмеження волі зі встановленням іспитового стоку тривалістю 2 роки.
 
Наразі вирішується питання про відшкодування шкоди, завданої кримінальним правопорушенням.
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1269