Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.10.2021

Працівники Хмельницької обласної прокуратури взяли участь у спільній нараді з питань взаємодії правоохоронних органів та агентства з розшуку активів (ФОТО)

Сьогодні, 19 жовтня, у ГУНП в Хмельницькій області відбулась спільна нарада-семінар керівництва правоохоронних органів та Міжрегіонального територіального управління агентства з розшуку і менеджменту активів (МТУ АРМА) з питань співпраці.
 
Захід відбувся за участі заступника керівника обласної прокуратури Дениса Сірика, заступника начальника управління обласної прокуратури Наталії Гончарук, начальника відділу обласної прокуратури Олега Галуса, заступника начальника ГУНП в Хмельницькій області Сергія Рекуна.
 
На спільній зустрічі її учасники ознайомились з основними засадами діяльності АРМА, підставами направлення запитів до установи. Акцентовано увагу на основних помилках під час оформлення звернень та судовій практиці передачі активів в управління.
 
Денис Сірик звернув увагу на проблемні питання, які виникають при взаємодії з агентством щодо встановлення, розшуку та адміністрування активів, набутих злочинним шляхом.
 
Під час обговорення учасники засідання висловили своє бачення подальшого співробітництва для підвищення ефективності роботи.
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1216