Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.10.2021

Винуватця ДТП, в якій загинуло двоє людей, засуджено до 8 років позбавлення волі

Прокурорами Хмельницької обласної прокуратури в суді доведено вину водія у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило летальні наслідки.
 
Дорожньо-транспортна пригода сталась у місті Кам’янець-Подільський у листопаді 2020 року.
 
Досудовим розслідуванням, яке за процесуального керівництва обласної прокуратури здійснювалось слідчим управлінням ГУНП в області, встановлено, що п’яний водій «SUBARY LEGACY» втратив контроль над машиною та наїхав на дерево, внаслідок чого автомобіль перевернувся. В салоні в цей час знаходилось три пасажира. Від отриманих травм дві жінки, 43 та 36 років, загинули на місці, ще одна отримала тяжкі травми.
 
Стороною обвинувачення в суді повністю доведено винуватість кермувальника у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть кількох осіб).
 
Вироком Кам’янець-Подільського міськрайонного суду засудженому призначено покарання у виді 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами строком на 3 роки, а також зобов’язано компенсувати завдану шкоду у розмірі понад 3 млн грн. потерпілим.

 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури 
 

кількість переглядів: 1721