Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.10.2021

Учасникам організованої групи, які розповсюджували психотропні речовини через Telegram-канал, повідомлено про підозру (ФОТО)

 
За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури слідчими ГУНП в області повідомлено про підозру трьом чоловікам за  ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне придбання, зберігання та перевезення з метою збуту, а також незаконний збут психотропних речовин та особливо небезпечних психотропних речовин, вчинені організованою групою).
 

Один із молодиків, 27-річний хмельничанин створив Telegram-канал, за допомогою якого організував безконтактний збут психотропної речовини, обіг якої обмежено, – «амфетамін» та особливо небезпечної психотропної речовини, обіг якої заборонено, – «PVP».
 

Всього в ході досудового розслідування зафіксовано 58 епізодів збуту членами групи вказаних речовин.
 

Під час проведення обшуків за місцем проживання фігурантів кримінального провадження вилучено наркотичні та психотропні речовини, заготовлені для продажу, орієнтовна вартість яких на «чорному ринку» становить близько 400 тис грн.
 

Стороною обвинувачення вживається комплекс заходів, спрямованих на з’ясування усіх обставин вчинених кримінальних правопорушень.
 
 
Довідково: санкція ч. 3 ст. 307 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 9 до 12 років з конфіскацією майна.
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури


кількість переглядів: 1297