Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.09.2021

Правоохоронцями викрито мешканця Хмельницького району, який торгував наркотиками (ФОТО)

За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури слідчими Головного управління Національної поліції в області 26-річному мешканцю Хмельницького району повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне придбання, зберігання з метою збуту та збут особливо небезпечного наркотичного засобу, вчинений повторно).
 

Чоловіка викрито у взаємодії зі співробітниками управління боротьби з наркозлочинністю в Хмельницькій області Департаменту боротьби з наркозлочинністю Нацполіції України.
 

За даними слідства, він збував заздалегідь придбаний для цього канабіс.
 

Після отримання на власний картковий рахунок коштів за «товар», зловмисник особисто передав його покупцю, після чого був викритий правоохоронцями.
 

Згортки з аналогічними речовинами виявлено і у помешканні підозрюваного.
 

Його затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 

На теперішній час проводяться слідчі дії, спрямовані на збір та фіксацію доказів, перевіряється причетність до вчинення злочину інших осіб.
 
 
Довідково: санкція ч. 2 ст. 307 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури
 

кількість переглядів: 1776