Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.09.2021

Керівник Хмельницької обласної прокуратури Олексій Олійник провів спільну нараду з питань протидії домашньому насильству (ФОТО)

Сьогодні, 3 вересня, у Хмельницькій обласній прокуратурі під головуванням очільника відомства відбулась спільна нарада керівників правоохоронних та інших державних органів з питань протидії домашньому насильству.

У роботі заходу взяв участь заступник голови Хмельницької обласної державної адміністрації Володимир Юр’єв, який є координатором у сфері запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі у Хмельницькій області.

Органи та установи, уповноважені на здійснення заходів у сфері запобігання та протидії домашньому насильству, представили:

начальник Головного управління Національної поліції в області Руслан Герасимчук та керівники уповноважених підрозділів поліції,

начальник Центрально-Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань Міністерства юстиції Олександр Щербатюк,

начальник Головного управління Національної соціальної сервісної служби в області Інна Ящук,

начальник Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в області Наталія Стьопіна,

директор Хмельницького обласного центру соціальних служб сім’ї, дітей та молоді Хмельницької облдержадміністрації Тетяна Власюк,

директор Департаменту соціального захисту населення Хмельницької облдержадміністрації Ірина Ковальчук,

директор Департаменту охорони здоров’я Хмельницької облдержадміністрації Олександр Завроцький,
 
заступник начальника Служби у справах дітей Хмельницької облдержадміністрації Любов Тимофіїв,

заступник директора Департаменту освіти, науки, молоді та спорту Хмельницької облдержадміністрації Дарія Басюк.

Розпочинаючи, Олексій Олійник відзначив, що спільним завданням усіх присутніх є ефективне запобігання домашньому насильству.

«Державою розроблено цілий механізм боротьби з цим ганебним явищем. Ми повинні визначити дієві форми взаємодії та співпраці, аби попередити випадки домашнього насилля, захистити постраждалих та забезпечити нетерпиме ставлення до будь-яких його проявів», - наголосив керівник прокуратури.

Під час обговорення учасники наради надали свої конструктивні пропозиції, які стали основою для прийняття комплексу додаткових узгоджених заходів для підвищення ефективності роботи на вказаному напрямку.
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури
 

кількість переглядів: 2180