Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.08.2021

За крадіжки та незаконне заволодіння автомобілем хмельничанина засуджено до 3 років 6 місяців позбавлення волі

За результатами процесуального керівництва та підтримання обвинувачення працівниками Окружної прокуратури м. Хмельницького 32-річного хмельничанина визнано винним у вчиненні крадіжок та незаконному заволодінні транспортним засобом (ч. 2, 3 ст. 185, ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України).
 

У лютому минулого року з подвір’я однієї із багатоповерхівок міста він викрав автомобіль марки «Mersedes – Benz» свого колишнього роботодавця та поїхав на ньому у смт Ярмолинці. Невдовзі транспортний засіб було знайдено на узбіччі автодороги.
 

Окрім того зловмисник обікрав рідну сестру. Завітавши до неї в гості, він поцупив з її сумочки ключі, а коли господині не було вдома – викрав із помешкання усі заощадження та прикраси на суму понад 60 тис грн.
 

Відповідно до вироку Хмельницького міськрайонного суду йому призначено покарання у виді 3 років 6 місяців позбавлення волі.
 

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось слідчим відділом Хмельницького районного управління поліції ГУНП в області.
 
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1781