Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.08.2021

Хмельничанка підозрюється у розповсюдженні психотропної речовини (ФОТО)

За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури слідчими ГУНП в області повідомлено про підозру 26-річній хмельничанці за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне придбання, зберігання та збут психотропних речовин, вчинені повторно).
 

Жінку викрито у взаємодії зі співробітниками Управління боротьби з наркозлочинністю в Хмельницькій області Департаменту боротьби з наркозлочинністю Національної поліції України.
 

За даними слідства, вона займалась збутом особливо небезпечної психотропної речовини PVP наркозалежним мешканцям області.
 

З її помешкання  вилучено кошти, отримані від злочинної діяльності, упакування із «готовою продукцією», електронні ваги, пристрої для вживання наркотичних речовин.
 

На теперішній час вирішується питання про обрання підозрюваній запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 
 
Довідково: санкція ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури
 

кількість переглядів: 1607