Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.07.2021

Мешканці Шепетівського району відповідатимуть у суді за спроби підкупу поліцейських (ФОТО)

Шепетівською окружною прокуратурою до суду направлено обвинувальні акти за фактами надання неправомірної вигоди працівникам поліції (ч. 1 та ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу України).
 

У травні 2021 року викрито раніше судиму 50-річну мешканку м. Шепетівка, яка намагалась підкупити слідчого у кримінальному провадженні.
 

Щоб уникнути відповідальності за крадіжку, вчинену під час відбування іспитового строку, вона запропонувала йому 500 доларів США. Після передачі частини цієї суми – 200 доларів США, її затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.
 

У червні підкупити правоохоронця намагався 40-річний житель м. Славута. Таким чином він хотів повернути вилучений у зв’язку із порушенням митних правил автомобіль.
 

Викрито його після передачі 10 тисяч гривень неправомірної вигоди.
 

Досудове розслідування у кримінальних провадженнях здійснювалось слідчими Шепетівського районного управління поліції ГУНП в області.
 
Довідково: за вчинене їм загрожує покарання у виді позбавленням волі на строк від 4 до 8 років з конфіскацією майна або без такої.
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури
 

кількість переглядів: 1408