Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.06.2021

Правоохоронцями викрито хмельничанина, який займався збутом зброї та боєприпасів (ФОТО)

За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури викрито мешканця обласного центру, який займався збутом вогнепальної зброї та боєприпасів.
 

Правоохоронці області кілька місяців збирали доказову базу та документували протиправну діяльність чоловіка.
 

За цей час проведено ряд оперативних закупок, під час яких зафіксовано збут зброї та боєприпасів на суму понад 50 тис грн.
 

Сьогодні, 30 червня, після збуту 240 патронів до нарізної зброї, 5 гранат, 7 запалів УЗРГМ та 2 тротилових шашок його затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.
 

На даний час проводяться першочергові, невідкладні слідчі дії, спрямовані на збір та фіксацію доказів.
 

Вирішується питання щодо повідомлення про підозру за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (придбання, зберігання та збут вогнепальної зброї, бойових припасів без передбаченого законом дозволу) та обрання затриманому запобіжного заходу.
 

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Головного управління Національної поліції в області.
 

Протиправну діяльність припинено спільно зі співробітниками Управління карного розшуку Головного управління Національної поліції в області та Управління Служби безпеки України у Хмельницькій області.
 
 

кількість переглядів: 1425