Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.06.2021

Впустила додому переночувати та залишилась без грошей – засуджено шахрайку, яка ошукала літню кам’янчанку на чверть мільйона гривень

Прокурорами Кам’янець-Подільської окружної прокуратури у суді доведено вину 49-річної жінки у вчиненні шахрайства у великих розмірах (ч. 3 ст. 190 Кримінального кодексу України).
 

У жовтні 2018 року 88-річна потерпіла дозволила подружжю із  Запорізької області переночувати у її квартирі в м. Кам’янці-Подільському, за що відмовилась взяти будь-яку плату.
 

Зранку жінка, яка відразу назвалась чужим ім’ям, ввела господиню в оману – переконала, що на її сина з невісткою «наведено порчу», а вона може її зняти, провівши спеціальний обряд із грошима.
 

Коли усі збереження старенької – 2 тис гривень, 7 тис доларів США та 2 тис євро, опинились у руках шахрайки, вона миттю втекла з квартири.
 

Як повідомив керівник окружної прокуратури Олександр Гончар, вироком Кам’янець-Подільського міськрайонного суду її засуджено до 4 років 6 місяців позбавлення волі.
 

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося слідчими Кам’янець-Подільського районного управління поліції ГУНП в області.
 
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1687