Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.06.2021

Підозрюваний у вчиненні ДТП, внаслідок якої загинуло четверо людей, на час слідства перебуватиме під вартою (ФОТО)

За принципової позиції прокуратури підозрюваному у порушенні правил дорожнього руху, що спричинило загибель чотирьох людей, рішенням Хмельницького апеляційного суду обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
 

Дорожньо-транспортна пригода сталась 15 травня 2021 року неподалік села Веселівка Красилівської ОТГ.
 

За даними слідства, 23-річний водій тягача «DAF» з причепом, не переконавшись у безпечності маневру, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілями «Opel Combo» та «Mersedes-Benz Sprinter».
 

В результаті ДТП водії транспортних засобів, які рухались відведеною для них смугою, а також два їх пасажира загинули на місці події.
 

Дії підозрюваного кваліфіковано за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб).
 

Досудове розслідування проводиться за процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури слідчим управлінням Головного управління Національної поліції в області.
 
 
Довідково: санкція ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавлення права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1485