Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.06.2021

На Хмельниччині повідомлено про підозру членам організованої злочинної групи, які налагодили схему збуту наркотичних засобів до виправної колонії (ФОТО)

За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури зібрано докази вчинення кримінального правопорушення у складі організованої групи та шістьом її учасникам, які налагодили канал поставки наркотичних засобів до виправної колонії, повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України.
 

Протиправну діяльність припинено спільно зі співробітниками Управління стратегічних розслідувань в Хмельницькій області ДСР Нацполіції України та слідчого управління Нацполіції в області у квітні поточного року.
 

За даними слідства, організатор встановив злочинний вплив у виправній колонії та для постачання наркотиків на територію установи залучив ще одного засудженого та четверо колишніх в’язнів, які перебували на волі.
 

Спільники забезпечували придбання особливо небезпечного наркотичного засобу канабіс, особливо небезпечної психотропної речовини «PVP» та психотропної речовини амфетамін, а також їх доставку до колонії.
 

«Стороною обвинувачення вживається комплекс заходів, спрямованих на завершення досудового розслідування», - повідомив начальник відділу обласної прокуратури Михайло Войтюк.
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1248