Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.06.2021

За порушення карантинних обмежень судитимуть власника та керівника розважального закладу (ФОТО)

Хмельницькою обласною прокуратурою до суду направлено обвинувальний акт за фактом порушення правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням, а також невиконання судового рішення власником та керівником розважального закладу в обласному центрі (ч. 1 ст. 325, ч. 1 ст. 382 Кримінального кодексу України).
 

Ігноруючи правила і норми, встановлені для запобігання поширенню інфекційної хвороби COVID-19, з серпня минулого року нічний клуб надавав послуги населенню та збирав у своїх стінах натовпи.
 

Не припинив він свою діяльність і на виконання рішення суду, згідно з яким до усунення порушень вимог законодавства у сфері пожежної та техногенної безпеки необхідно було зупинити будь-яку експлуатацію приміщення.
 

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось слідчим управлінням Головного управління Нацполіції в області.
 


Довідково: санкція ч. 1 ст. 325 Кримінального кодексу України передбачає альтернативні покарання у виді штрафу до 51 тис грн, арешту до 6 місяців, обмеження або позбавлення волі на строк до 3 років, санкція ч. 1 ст. 382 Кримінального кодексу України – штраф до 17 тис грн або позбавлення волі на строк до 3 років.
 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1126