Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.05.2021

За крадіжки автомобільних номерних знаків двоє спільників відбудуть пів року арешту

За результатами розгляду апеляційної скарги прокуратури Хмельницьким  апеляційним судом за крадіжки автомобільних номерних знаків двом молодикам призначено покарання у виді арешту.
 

Зловмисники віком 22 та 23 роки викрадали номерні знаки із автомобілів з іноземною реєстрацією та повертали їх власникам лише за грошову винагороду.
 

За майже 40 епізодів крадіжок чоловіків спочатку засуджено Хмельницьким міськрайонним судом із звільненням від відбування покарання у виді позбавлення волі з випробуванням.
 

Незважаючи на надану можливість перебувати на волі, спільники вчинили ще ряд аналогічних правопорушень у м. Деражня, за що вироком Деражнянського районного суду їх засуджено до 3 років позбавлення волі знову із іспитовим строком.
 

Вважаючи таке покарання надто м’яким через небажання засуджених ставати на шлях виправлення, а звільнення від відбування покарання необґрунтованим, прокурором рішення суду першої інстанції оскаржено в апеляційному порядку.
 

«Вирок районного суду в частині призначеного покарання скасовано, обом засудженим призначено 6 місяців арешту», – повідомив начальник  відділу обласної прокуратури Олексій Луговий.
 
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1722