Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.05.2021

За продаж фальсифікованого алкоголю судитимуть місцевого підприємця (ФОТО)

За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури до суду направлено обвинувальний акт за фактом незаконного придбання, зберігання та збуту фальсифікованого алкоголю (ч. 1 ст. 204 Кримінального кодексу України).
 

У березні цього року в одному з районних центрів області припинено незаконну діяльність місцевого підприємця з продажу підробленої горілки та коньяку.
 

Під час проведення ряду санкціонованих обшуків виявлено та вилучено понад 1 600 літрів незаконно виготовлених алкогольних напоїв, розлитих у картонну тару типу «Bag-in-Box» та ПЕТ-пляшки різної емності без марок акцизного податку.
 

«Відповідно до висновків експертних досліджень вказані алкогольні напої не відповідають вимогам ДСТУ», - повідомив начальник відділу обласної прокуратури Олег Львовський.
 

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося слідчим управлінням Головного управління Державної фіскальної служби в області.
 


Довідково: санкція ч. 1 ст. 204 Кримінального кодексу України передбачає покарання у виді штрафу від 85 до 170 тисяч гривень з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів.
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1756